Hvad er Mylooks VIP Deals?

Q: Hvorfor Mylooks VIP Deals?

A: 90.000 mennesker besøger månedligt Mylooks. Det betyder, at vi kan presse klinikker og forhandlere til at give os gode rabatter på behandlinger og produkter, så du kan spare penge. På den måde står vi stærkere som forbrugere.

Q: Hvordan fungerer det i praksis?

A: Når du først er blevet tilmeldt vores Mylooks VIP-liste, vil du løbende på din e-mail modtage VIP Deals fra os. Det sker helt automatisk, når vi har forhandlet en god pris hjem til dig. Når du ser et godt tilbud, slår du til og køber.

Q: Hvor mange mails med VIP Deals vil jeg modtage?

A: Vores målsætning er, at vi vil sende mails ud med VIP Deals et par gange om ugen. Det vil dog være forskelligt fra uge til uge og afhænge af, hvornår vi får forhandlet et rigtig godt tilbud hjem til dig.

Q: Hvorfor er det en fordel at være på jeres Mylooks VIP-liste?

A: Det er det fordi vores tilbud er begrænsede. Det er kun de hurtigste, som vil få mulighed for at købe. Almindelige brugere af vores hjemmeside og Facebook-site, og som ikke er på vores VIP-liste, vil først få tilbuddet senere end dig.

Q: Er det muligt at framelde mig jeres VIP Deals-liste igen?

A: Ja, naturligvis. I hver eneste mail, du får fra os, er der et direkte link til at afmelde dig fra VIP-listen. Der vil også være et link til din VIP Deals profil, så du kan til- eller fravælge bestemte typer behandlinger og produkter.

Q: Ok, det lyder super alt sammen. Men hvordan tilmelder jeg mig så?

A: Her er et link, så du kan skrive dig op med det samme: Tilmelding til Mylooks VIP Deals.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.