Handelsbetingelser

Om websitet

Mylooks.dk er et website, der findes på domænerne mylooks.dk og www.kosmetiskguide.dk, og som ejes af Mylooks Danmark SMBA, Langebrogade 5, 1411 København K, CVR: 31 34 93 70, herefter benævnt “Mylooks”.

Generelt

På Mylooks.dk har du mulighed for at købe værdibeviser til varer, behandlinger og andre serviceydelser hos Mylooks’ samarbejdspartnere.

Vigtigt:
Det er samarbejdspartneren – og ikke Mylooks.dk – der leverer de varer, behandlinger eller serviceydelser, som et værdibevis giver adgang til. Mylooks.dk anses derfor for at være et annoncemedie, hvor der formidles kontakt mellem Mylooks’ VIP-medlemmer og leverandører.

Du skal være mindst 18 for at købe et værdibevis. Ved bestilling af værdibeviser, bekræfter du, at du er 18 år eller derover. Derudover accepterer du samtlige handelsbetingelser, herunder ophavsretlige vilkår og cookie- og privatlivspolitik.

Bestilling

Værdibeviser kan bestilles online på www.kosmetiskguide.dk / mylooks.dk eller telefonisk til Mylooks’ kundeservice.

Priser

Mylooks fastsætter priserne på baggrund af de samarbejdsaftaler, der er indgået med leverandørene. Alle anførte priser er vejledende udsalgpriser. Hvis ydelsen er momspligtig, vil momsen være regnet med i prisen. Der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer/behandlinger/serviceydelser, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl. Mylooks kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle omkostninger i forbindelse med brugen af et værdibevis.

Betaling

Betaling kan foretages med: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron eller MasterCard, Maestro. Betaling sker direkte via ePay, som er godkendt af PBS. Mylooks gemmer ikke selv dine kortoplysninger. Når du køber et værdibevis, bliver pengene trukket samme dag, som dit værdibevis bliver sendt til dig.

Mylooks tror på, at gennemskuelighed er vejen frem. Derfor opkræver vi ikke – som mange andre – ekstra ekspeditionsgebyrer til administration og kundeservice.

Levering

Når dit køb er gennemført, vil leveringen af værdibeviset ske øjeblikkeligt til den e-mail-adresse, du har angivet ved bestilling. Værdibeviser kan også findes under din “VIP-konto” på Mylooks.dk.

Returret

Når du køber en fysisk vare via Mylooks, har du altid 14 dages fuld returret hos forhandleren. Du skal selv betale evt. fragtomkostninger ved returneringen. Mylooks er kun formidler af handlen mellem dig og forhandleren. Alle spørgsmål om varen, levering, reklamation mv. skal rettes til forhandleren. Hvis produktet er defekt, skal du også selv kontakte forhandleren. Når forhandleren har bekræftet over for Mylooks, at de har modtaget en vare retur, vil pengene blive refunderet til den konto, du brugte ved købet.

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på nettet. Hos Mylooks giver vi dig derudover fuld fortrydelsesret på dit værdibevis fra de 14 lovpligtige dage og helt frem til værdibevisets udløbsdato. Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, vil pengene blive sat tilbage på den konto, du brugte ved købet. Der er ingen skjulte gebyrer.

Hvis du ønsker at fortryde købet af dit værdibevis, bedes du skrive en e-mail til support@mylooks.dk og oplyse følgende:

 • Fulde navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Værdibevisets referencenummer

Vær særlig opmærksom på, at du ifølge dansk lovgivning ikke har 14 dages fortrydelsesret ved aftaler om;

 • Indkvartering (fx hotelophold)
 • Transport (fx færgeoverfart)
 • Forplejning (fx restaurantbesøg)
 • Rekreative fritidsaktiviteter (fx events, fodboldkampe, biograf- og teaterbilletter)

Bemærk vedrørende behandlinger, at fortrydelsesretten kun gælder, indtil værdibeviset indløses ved den første behandling eller undersøgelse på klinikken. Hvis du udebliver fra en aftale på klinikken uden at melde afbud senest 24 timer før, betragtes værdibeviset automatisk som indløst.

Reklamationsret

Leverandøren af varen eller ydelsen er forpligtet til at yde dig 2 års reklamationsret i henhold til dansk lov. Da Mylooks.dk udelukkende er formidler af handlen mellem dig og leverandøren, skal al henvendelse vedrørende din vare samt eventuel reklamation hertil, rettes til den pågældende leverandør. Vær opmærksom på, at en reklamation skal gøres gældende inden for rimelig tid, det vil sige senest 2 måneder efter opdagelsen af manglen.

Forældelse af værdibeviser

Det vil altid fremgå af værdibeviset samt “Det med småt” på tilbuddet, hvornår værdibeviset kan indløses, og hvornår det udløber. Efter udløbsdatoen på et værdibevis er leverandøren ikke forpligtet til at indløse værdibeviset til den benævnte vare eller ydelse. Hvis leverandøren alligevel gør dette, vil det være at betragte som en ny aftale mellem dig og leverandøren, og som ikke er omfattet af disse handelsbetingelser, men istedet leverandørens egne.

Ansvarsafgrænsning

Da Mylooks.dk skal anses som værende et annoncemedie, hvor der udelukkende formidles kontakt mellem dig som køber og vores samarbejdspartner som leverandør, er det yderst vigtigt at slå fast, at Mylooks ikke er forpligtet til at udbetale erstatning for et eventuelt tab, du måtte lide som følge af:

 1. at værdibeviset ikke er indløst hos samarbejdspartneren
 2. at varen, behandlingen eller serviceydelsen ikke levede op til dine forventninger
 3. alle andre forhold der berører den vare, behandling eller anden serviceydelse, som værdibeviset vedrører

Det er kun samarbejdspartneren, som leverandør af varen, behandlingen eller serviceydelsen, der kan drages til ansvar.

Privatlivspolitik

Når du klikker dig ind på Mylooks’ website, indsamler vi oplysninger om dig og din færden. Det gør vi på to måder:

 • ved at du selv angiver oplysninger
 • ved brug af cookies

Dette er helt normalt. De oplysninger, som Mylooks registrerer, er reguleret af dansk lovgivning: “Lov om behandling af personoplysninger”. Mylooks er dataansvarlig, mens Datatilsynet fører tilsyn med, at reglerne i persondataloven bliver overholdt.

Du kan finde loven og læse mere om det her: www.datatilsynet.dk. Vi benytter os af analyserapporter fra Google Analytics med henblik på at optimere brugeroplevelsen på sitet.

Tvister

Hvis der mellem kunden og Mylooks ikke kan opnås enighed i en specifik sag, der knytter sig til ovenstående betingelser, skal enhver tvist afgøres ved de danske domstole efter dansk ret.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.