Større bryster -Den ultimative guide til større bryster

Større bryster

Kvindebrystets anatomi

At få større eller mere harmoniske bryster er et ønske, som stadig flere kvinder drømmer om. Vores ungdomsfikserede kultur har skabt et idealbillede for kroppen, som ikke mange kvinder kan leve op til fra naturens hånd.

Det er de færreste, der er skabt med de strittende og fyldige ungpigebryster, vi konstant bliver bombarderet med fra tv, blade og internet. Mange kvinder, der er skabt med små, hængende eller asymmetriske bryster, har det derfor dårligt med at vise deres bryster frem uden tøj på og ønsker en kosmetisk forbedring af deres bryster.

Det er i dag muligt at opnå flottere og større bryster gennem en brystoperation med indsættelse af et brystimplantat. Man må dog ikke glemme, at der som ved enhver anden operation er risici, og derfor bør man grundigt overveje, om det resultat, man håber at opnå, kan opveje dette.

Hvis du søger på nettet efter et middel til at få større bryster, bliver du med det samme overdynget af reklamer for diverse cremer, lotions og piller, der alt sammen lover dig større bryster uden kirurgi. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er det også.

Der findes ingen videnskabelige studier, der viser, at piller indeholdende diverse urter, skulle give dig større bryster. I bedste fald er de ikke direkte skadelige at indtage.

Cremer og lotions har heller ingen effekt. Nogle cremer indeholder det kvindelige hormon østrogen, som rent faktisk kan give større bryster. Da cremerne sælges uden recept, er indholdet af østrogen dog så lille, at der ikke er nogen effekt ved at bruge cremerne.

Behandlinger til større bryster

Plastikkirurgi

Operativ indsættelse af implantat

Brystforstørrelse med brystimplantater

Ved indsættelse af brystimplantater kan man opnå større og flottere bryster. Implantaterne kan indeholde saltvand eller silikone, som har hver deres fordele og ulemper. Begge typer er tilgængelige i runde og dråbeformede udgaver.

Operativt indgreb

Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedtvæv er en ny teknik, hvor fedt suges ud fra områder på kroppen som f.eks. mave og lår og indsprøjtes i brysterne mhp. forstørrelse eller forbedret form. Fordelene er at man undgår et brystimplantat, samt får fedtsu ...

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.