Modermærker - Sådan får du fjernet uønskede modermærker

Her finder du alle behandlinger til fjernelse af modermærke. Behandlingerne er kategoriseret efter den anvendte behandlingsmetode. Klik på en behandling for at læse mere om den eller gå direkte til de klinikker, der tilbyder behandlingen.

Behandlinger til fjernelse af modermærke

Kosmetisk lægebehandling

Non-ablativ hudlaser/IPL

Fjernelse af modermærke med non-ablativ laser/IPL/RF

Hvis man har generende modermærker, som ikke kræver omgående fjernelse, kan de gøres mindre udtalte med IPL eller non-ablativ laser. Behandlingen er langt mere skånsom men mindre effektiv en med ablativ laser.

Ablativ hudlaser

Fjernelse af modermærke med ablativ laser

Ablativ laser er velegnet til fjernelse af modermærker, da en laser kan fjerne vævet meget præcist. Laseren brænder modermærket væk, og der vil efterfølgende blive dannet ny hud på stedet.

Plastikkirurgi

Operativt indgreb

Fjernelse af modermærke (kirurgisk)

Traditionelt fjernes modermærker ved at man skærer dem bort. Indgrebet er forholdsvis ukompliceret og udføres de fleste steder.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.