Markeret kæbe - Sådan får du en flot,markeret kæbelinje

Her finder du alle behandlinger til markeret kæbe. Behandlingerne er kategoriseret efter den anvendte behandlingsmetode. Klik på en behandling for at læse mere om den eller gå direkte til de klinikker, der tilbyder behandlingen.

Behandlinger til markeret kæbe

Kosmetisk lægebehandling

Indsprøjtning af ikke-permanent filler

Kæbeforstørrelse med midlertidig filler

Midlertidige fillers som Perlane, Restylane, Juvederm, Belotero, Radiesse, Esthelis og Teosyal kan bruges til at skabe en mere markeret kæbe. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. En kæbeforstørrelse med midlertidig fill ...

Indsprøjtning af permanent filler

Aquamid kæbeforstørrelse

Aquamid kan bruges til at skabe en mere markeret kæbe. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. Behandlingen er hurtigt overstået og resultatet kan ses med det samme. Resultatet er permanent.

Plastikkirurgi

Operativ indsættelse af implantat

Kæbeimplantat

Plastikkirurger bruger ansigtsimplantater til at forbedre og fremhæve ansigtets kontur. Disse implanter sørger for at skabe mere harmoni og balance til ansigtet. Kæbeimplantater har primært til formål at fremhæve og definere patientens kæbepar ...

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.