Læbeforstørrelse - Sådan får du store og fyldige læber

Her finder du alle behandlinger til læbeforstørrelse. Behandlingerne er kategoriseret efter den anvendte behandlingsmetode. Klik på en behandling for at læse mere om den eller gå direkte til de klinikker, der tilbyder behandlingen.

Behandlinger til læbeforstørrelse

Kosmetisk lægebehandling

Indsprøjtning af ikke-permanent filler

Læbeforstørrelse med midlertidig filler

En midlertidig filler som Perlane, Restylane, Juvederm, Belotero, Radiesse, Esthelis eller Teosyal, kan bruges til at forstørre læberne. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. En læbeforstørrelse med filler er hurtigt ove ...

Indsprøjtning af eget fedt/blod (autolog filler)

Læbeforstørrelse med eget fedt

Fyldige læber har længe været populære, blandt andet på grund af det ungdommelige udseende, de kan give. For personer, som ikke er født med store læber, er der flere muligheder for at lave om på dette. En af metoderne er at indsprøjte en fille ...

PlasmaGel læbeforstørrelse

PlasmaGel kan bruges til at forstørre læberne. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. Behandlingen er hurtigt overstået og resultatet kan ses med det samme. Der er uenighed om resultatets varighed.

Indsprøjtning af permanent filler

Aquamid læbeforstørrelse

Aquamid kan bruges til at forstørre læberne. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. Behandlingen er hurtigt overstået og resultatet kan ses med det samme. Resultatet er permanent.

Plastikkirurgi

Operativ indsættelse af implantat

Læbeimplantater

Læbeimplantater er tilegnet de som ønsker permanent større læber. Operationen er forholdsvis simpel og er hurtigt overstået.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.