Hvide tænder - Din guide til at få flotte, hvide tænder

Misfarvning af tænderne er et almindeligt fænomen. Rødvin, sodavand, kaffe og te er sammen mange andre typer føde- og drikkevarer med til at misfarve tænderne. Rygning er også en velkendt årsag til misfarvede tænder, og her kan misfarvningen blive permanent, hvis den ikke behandles i tide.

Tandbørstning alene kan ikke gøre tænderne hvidere. Ofte børster personer med misfarvede tænder for hårdt eller for længe, hvilket kun er skadeligt for emaljen (tændernes overflade).

Hvis man har misfarvede tænder, og man ønsker dem hvidere, er den bedste løsning som regel tandblegning. Her påsmøres tænderne en brintoverilteholdig substans, som aktivt bleger tænderne. Tandblegning kan udføres hos tandlægen, eller man kan købe et sæt til at blege tænderne hjemme.

I nogle tilfælde er misfarvningen så udtalt, at tandblegning ikke er tilstrækkelig til at opnå det ønskede kosmetiske resultat. I så fald kan man få påsat facader – enten alene eller i kombination med en tandblegning.

Din tandlæge vil kunne rådgive dig nærmere om, hvilken løsning der er bedst for dig.

Behandlinger til hvide tænder

Tandbehandling

Tandblegning med brintoverilte

Hjemmeblegning (tandblegning hjemme)

Ved hjemmeblegning får man en blegeskinne og blegemiddel med hjem, og man skal så have skinnen på hver dag eller hver nat over en periode på typisk 1 - 2 uger. Hjemmeblegning er billigere end blegning på klinik, men mindre effektivt.

Tandblegning hos tandlægen

Tandblegning på klinik ordnes normalt ved et enkelt tandlægebesøg, som typisk tager under 1 time. Blegning på klinik er sikkert, hurtigt og effektivt, men dyrere end hjemmeblegning.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.