Fedtdepoter - Guiden til en slank krop uden fedtdepoter

Her finder du alle behandlinger til fedme og fedtdepoter. Behandlingerne er kategoriseret efter den anvendte behandlingsmetode. Klik på en behandling for at læse mere om den eller gå direkte til de klinikker, der tilbyder behandlingen.

Behandlinger til fedme og fedtdepoter

Kosmetisk lægebehandling

Permanent fedtreduktion

Fedtfrysning

Generes du af deller på f.eks. mave, kærlighedshåndtag, ryg, lænd eller lår? Så er fedtfrysning måske løsningen.

Plastikkirurgi

Fedtsugning (behandlingsmetode)

Fedtsugning

Fedtsugning bruges til at fjerne fedtdepoter, som man ikke kan komme af med ved almindelig kost og motion. Fedtsugning egner sig derimod ikke som en kur mod overvægt. Man kan fedtsuge stort set alle steder på kroppen.

Fedmeoperation

Operation af mavesækken

Gastric Banding (Gastrisk Banding)

En Gastric Banding henvender sig til personer med et BMI mellem 30 og 40, som har været overvægtige i mindst 5 år, og som trods adskillige forsøg ikke har kunnet tabe sig. Operationen er foretrukket blandt mange, idet den er mindre invasiv og at ...

Maveballon (Gastric Balloon)

Da Sundhedsstyrelsen har ændret anbefalinger vedrørende maveballon, har Mylooks valgt at fjerne behandlingsteksten, indtil en revideret udgave kan udgives.

Gastric Bypass (Gastrisk Bypass)

En Gastric Bypass-operation kan være en stor hjælp for svært overvægtige personer, som trods adskillige forsøg har følt det umuligt at tabe sig. Operationen vil mindske mavesækkens kapacitet, så patienten ikke vil kunne forspise sig.

Gastric Sleeve (Gastrisk Sleeve)

Gastric Sleeve henvender sig til personer med et BMI på over 40, som ikke har været i stand til at tabe sig ved hjælp af diæt, motion eller medicin. Ved Gastric Sleeve fjernes omkring 85 % af mavesækken, så mavesækken får form som et langt rør/ær ...

Gastric Plication (Gastrisk Plication)

Gastric Plication, er den mindst invasive fedmeoperation og henvender sig derfor til personer, som ønsker at opnå et mindre vægttab mellem 15-25 kg. Ved Gastric Plication reduceres mavesækkens størrelse, ved at folde mavesækken ind til en lille æ ...

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.