Fortrolighedspolitik

Mylooks’ politik vedrørende personlige oplysninger

Mylooks indsamler ikke personlige oplysninger om brugerne af siden, uden den enkelte bruger aktivt har givet sin tilladelse.

Mylooks opbevarer personlige oplysninger fortroligt og vi hverken sælger, udlejer eller udleverer oplysningerne til tredjemand.

Mylooks overholder de til enhver tid gældende regler i markedsføringsloven og persondataloven.

Vedrørende Mylooks’ nyhedsbrev

Personlige oplysninger opgivet ved tilmelding til Mylooks’ nyhedsbrev opbevares indtil abonnenten ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet længere.

Vedrørende Mylooks’ bedømmelsessystem

Personlige oplysninger opgivet ved indsendelse af klinikbedømmelser opbevares fortroligt. Oplysningerne indsamles for at begrænse misbrug af bedømmelsessystemet. Mylooks benytter i enkelte tilfælde oplysningerne til internt at vurdere ægtheden af en bedømmelse. De personlige oplysninger vil aldrig blive offentligtgjort eller videregivet, udlejet eller solgt til tredjemand. Selve bedømmelserne af klinikkerne, inklusive fritekst og den personlige beretning er Mylooks berettiget til frit at råde over, under forudsætning af at teksterne forbliver fuldstændigt anonymiseret.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.