For klinikker

Login for klinikker

Mylooks har netop gennemgået en række større ændringer, og vi er overgået til en ny og mere moderne teknisk platform. Vi er desværre ikke helt færdige med systemet til klinik-login. Vi beder jer derfor om at kontakte os, hvis I har ændringer til jeres informationer.

Er din klinik endnu ikke oprettet?

Alle klinikker, der udfører kosmetisk kirurgi eller anden kosmetisk behandling, samt alle tandlæger, øjenkirurger, skønhedsklinikker og frisører kan blive oprettet på Mylooks.dk.

Ved at være oprettet på Mylooks.dk får klinikken adgang til mere end 90.000 potentielle nye kunder hver måned. Mylooks.dk er Danmarks største medie inden for kosmetisk behandling. Hver måned klikker tusindvis af danskere sig ind på Mylooks for at søge information om en behandling og ikke mindst for at finde den rette klinik. Tilmeld din klinik i dag og sørg for, at disse mange potentielle kunder kan finde din klinik.

Mylooks har netop gennemgået en omstruktuering, og vores tilmeldingsside for klinikker er endnu ikke færdig. Du bedes derfor kontakte os på mail, hvis du gerne vil have din klinik oprettet. Skriv til kontakt@mylooks.dk

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.