Hvordan ved jeg, om jeg har behov for brystimplantater eller et brystløft?

Svar:

Ét fundamentalt spørgsmål kan besvare dette: "Er problemet mangel på volumen eller er du utilfreds med faconen?" Hvis du er glad for dine bryster, som de ser ud i en bh, har du sandsynligvis tilstrækkelig med brystvæv, og kan derfor have glæde af et brystløft. Hvis du hverken bryder dig om dine bryster med eller uden bh på, ja så vil du højst sandsynligt være en god kandidat til en forstørrende brystoperation, måske kombineret med et bystløft. Din kirurg vil dog helt præcist kunne fortælle dig, hvilken procedure som er mest hensigtsmæssig for dig.

« Flere svar på Spørgsmål om Brystreduktion og brystløft

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.