Hvor tæt kan hårene/enhederne placeres ved en hårtranplantation?

Svar:

Hårtæthed måles i antal hår pr. cm2. Normalt har mennesker en hårtæthed mellem 150 hår/cm2 og 300 hår/cm2 med et gennemsnit på 200 hår/cm2. Hår vokser som sagt i follikulære enheder af mellem 1-4 hår i, og mennesker har en relativ konstant hårtæthed i hovedbunden af ca. 100 follikulære enheder/cm2. Det er meget forskelligt fra kirurg til kirurg, hvor tæt de kan placere hårene og graftsene. De dygtigste kirurger kan i dag placere over 90 follikulære enheder/cm2, hvilket nærmer sig normal hårtæthed, og giver et yderst flot og helt normalt udseende! Andre læger er kun i stand til at placere 20-30 enheder/cm2. Spørg hårkirurgen om, hvor tæt et resultat han kan skabe!

« Flere svar på Spørgsmål om Hårtransplantation

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.