Brystimplantater

Avatar of Peter Bowall-Jensen
Udgivet
Valg af implantat under en forundersøgelse
Valg af implantat under en forundersøgelse

Brystimplantater er implantater fremstillet af saltvand eller silikone. Under en brystforstørrende operation indsætter man brystimplantater i brysterne for at gøre dem større og for at give dem en flottere form.
Operationen, hvor man indsætter brystimplantater, hedder brystforstørrende operation. Læs mere om operationen her:

Brystimplantater kan også bruges under et brystløft. Altså en operation, hvor man ikke gør brysterne større, men derimod løfter dem og gør deres form pænere. Ved en brystreduktion kan brystimplantater bruges til at skabe en form, som ikke ville kunne opnås med patientens naturlige brystvæv. Læs mere om brystløft her:

Også mænd kan få indlagt brystimplantater. Der er dog tale om implantater med en noget anden form, end dem man bruger til at forstørre kvinders bryster. Hos mænd skal brystimplantaterne fremhæve og forstørre mandens brystmuskler. Læse mere om brystforstørrelse for mænd her:

Type og placering af implantaterne

Brystimplantater fås med forskellige overflader og i forskellige materialer. De kan indsættes over eller under brystmusklen. Hvis du selv skal have indsat brystimplantater, vil spørgsmålet om implantaternes placering og om typen blive afgjort til den indledende konsultation under kyndig vejledning af en plastikkirurg. Du kan dog få lidt baggrundsviden ved at læse disse to artikler:

Priser på brystimplantater

Klik på de nedenstående links for at se de forskellige klinikkers priser på de operationer, hvor man bruger brystimplantater:

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.