Debatforum Øjenlågskirurgi Sorte rander under øjnene flag
 • Avatar of lasse
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Sorte rander under øjnene

  8. juli 2007

  Hej

  Jeg har problemer med sorte/mørke render under øjnene. Det er et mega problem for mig, da jeg stadig er i en ung alder.


  Findes der en behandling af dette, som ikke er smertefuld eller dyr?

  Har hørt noget om peeling, men er det den eneste måde? – Det skulle vist gøre ondt og give sår.


  På forhånd tak

  Avatar of Frants Grymer
  0
  0
  Besvaret den 18. august 2007

  Årsagerne til sorte/mørke rander under øjnene er forskellige:


  Der kan være tale om pigmentering af huden, men også om gennemskinnelighed af underliggende vener, som giver en blåsort farve. Endelig kan der være tale om en fordybning, som giver en skyggevirkning, og til sidst kan man have en kombination af de nævnte årsager.


  Dette influerer på måderne, hvorpå man kan behandle det. Det er nødvendigt med en konsultation for at få en afklaring af dette.


  Behandlingerne kan bestå i operativ fjernelse af fedt på nedre øjne, injektion af en fillersubstans samt peeling, som du selv nævner.


  Smerterne ved de forskellige behandlinger er ikke lige udtalte, og under alle omstændigheder vil man i reglen på den ene eller anden måde sagtens kunne enten helt fjerne smerterne eller gøre disse til noget, man kan holde ud.


  Det er rigtigt, at en peeling vil give sårdannelse i en ophelingsfase, og man vil få forklaring på, hvorledes man behandler disse.


  Med hensyn til priser vil de ovennævnte behandlinger koste fra 2-3.000,- og op til omkring 12.000,- kr.. Skal der laves kombination af flere behandlinger, kan højere pris komme på tale.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.
Spar op til 50 % på plastikkirurgi

Sidste år hjalp vi over 80.000 danskere med at finde deres klinik.

email
Tjek din mail!

Kig i din indbakke efter en mail fra os. Klik på linket i mailen for at færdiggøre tilmeldingen. Modtager du ikke noget?

Tip! Følg os også på facebook eller insta for at få endnu flere eksklusive tilbud

Gå ikke glip af eksklusive tilbud!

Følg os på facebook eller insta og få adgang til helt unikke deals, på fx Botox, Fillers og Laserbehandling.