Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Kræftrisiko ved laser behandling i ansigtet? flag

4 visninger

1 svar

 • Avatar of gizmomissen
  0
  0
  helpSpørg lægen:

  Kræftrisiko ved laser behandling i ansigtet?

  18. marts 2014

  Hej!

  Jeg har to gange fået laserbehandlet hele ansigtet med fraktioneret laser. Jeg kommer nu til at tænke på, om det øger risikoen for hudkræft, på samme måde som det gør, hvis man bliver forbrændt af solen?

  Mvh. Henriette

  Avatar of Jesper Nygart
  0
  0
  Besvaret den 21. marts 2014

  Kære Henriette

  De skadelige stråler i solens og solariers stråler er ultraviolette stråler, UV-stråler. UV-stråler kan give hudcancer.

  CO2 laser afgiver infrarøde stråler, dvs. varmestråler. Varmestråler giver ikke hudcancer, og jeg mener ikke, at du behøver at bekymre dig for hudcancer i den anledning.

  Venlig hilsen

  Jesper Nygart
  Speciallæge

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.
Spar op til 50 % på plastikkirurgi

Sidste år hjalp vi over 80.000 danskere med at finde deres klinik.

email
Tjek din mail!

Kig i din indbakke efter en mail fra os. Klik på linket i mailen for at færdiggøre tilmeldingen. Modtager du ikke noget?

Tip! Følg os også på facebook eller insta for at få endnu flere eksklusive tilbud

Gå ikke glip af eksklusive tilbud!

Følg os på facebook eller insta og få adgang til helt unikke deals, på fx Botox, Fillers og Laserbehandling.