Debatforum Tandbehandling Store fortænder flag

196 visninger

1 svar

 • Avatar of CarinaAndersen
  0
  0
  helpSpørg lægen:

  Store fortænder

  13. januar 2006

  Hej!
  Jeg har et par ret store fortænder i overmunden, og jeg kunne godt tænkte mig at vide hvad jeg kan gøre ved det. Jeg har hørt at min kan få slebet sine tænder. Er det begrænset hvor meget man kan få slebet af?? Hvis man kan gøre noget ved det, koster det noget da jeg er under 18 år, og hvis ja, hvad koster det??

  Jeg håber at du kan svare på spørgsmålene.

  Hilsen Carina

  Avatar of Lisbeth Skibsted
  0
  0
  Besvaret den 14. januar 2006

  Allerførst: enhver form for kosmetisk behandling er for egen betaling uanset alder, økonomi eller andet.
  Det er svært at gøre fortænder mindre. Hvis man bare sliber af dem, bliver der jo mellemrum og det er heller ikke kønt. Du bliver nødt til at lade en tandlæge med speciale i kosmetisk tandbehandling se på det. Nogle gange kan man med fordel ændre lidt på tændernes facon, så de kommer til at syne mindre uden at være det.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.