Debatforum Injektionsbehandling (indsprøjtning) Brug af Restylane Sub Q i læberne flag

3 visninger

1 svar

 • Avatar of pernille1983
  5
  201
  helpSpørg lægen:

  Brug af Restylane Sub Q i læberne

  6. april 2010

  Jeg har fået Restylane i omkring 20 gange med supergode resultater. Men efter jeg har fået roaccutan mod akne, holder det kun i én til to måneder.


  Det er jo en dyr hobby (smiler).


  Så har stærkt overvejet at prøve at få Sub Q sprøjtet ind.


  Men er det overhovedet muligt? Jeg kan godt leve med, at de bliver hårde.


  På forhånd mange tak.


  Pernille

  Avatar of Jesper Nygart
  0
  0
  Besvaret den 27. maj 2010

  Kære Pernille

  Hvis du ikke har haft tilstrækkelig effekt af Restylane Lip, vil jeg anbefale, at du i stedet får Restylane, Perlane eller Fortelis Extra. Sub Q kan ikke anbefales i læberne.


  Med venlig hilsen

  Jesper Nygart

  Speciallæge

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.
Spar op til 50 % på plastikkirurgi

Sidste år hjalp vi over 80.000 danskere med at finde deres klinik.

email
Tjek din mail!

Kig i din indbakke efter en mail fra os. Klik på linket i mailen for at færdiggøre tilmeldingen. Modtager du ikke noget?

Tip! Følg os også på facebook eller insta for at få endnu flere eksklusive tilbud

Gå ikke glip af eksklusive tilbud!

Følg os på facebook eller insta og få adgang til helt unikke deals, på fx Botox, Fillers og Laserbehandling.