Mylooks anbefaler disse tilbud

Nyhed på Mylooks
Få en flad mave: Opstramning af maveskind i Malmø
Sommer, sol, varme, strand er lige om hjørnet - er du klar til at hoppe i bikinien? Vi har lavet en super deal med svenske Estetikcentrum som lige nu tilbyder dig at komme af med den løse hud på maven én gang for alle!
19.900,-
25.500,-
 
Nyhed på Mylooks
Elsk Din Krop Igen Med en Mommy Makeover
Sommer, sol, varme, strand er lige om hjørnet - er du klar til at hoppe i bikinien? Vi har lavet en super deal med svenske Estetikcentrum som lige nu tilbyder dig Mommy Makeover, til drømmepris!
66.900,-
72.167,-
 
Nyhed på Mylooks
Forandret Figur: Opstramning af maveskind
Når kun det bedste er godt nok: CPH Plastikkirurgi giver dig et luksusforløb uden sidestykke, og til en uhørt lav pris. Lige nu tilbyder de 10 % rabat på maveplastik.
18.000,-
20.000,-
 
Nyhed på Mylooks
Harmonisk brystløft i trygge rammer
Når kun det bedste er godt nok: CPH Plastikkirurgi giver dig et luksusforløb uden sidestykke, og til en uhørt lav pris. Få op til 25 % rabat på lille og stort brystløft!
14.250,-
20.000,-
 
Nyhed på Mylooks
Timeglasfigur: 360° Fedtsugning og Shaping af Mave og Ryg
CPH Plastikkirurgi giver dig et luksusforløb uden sidestykke og til en meget lav pris. Lige nu tilbyder de 20 % rabat på en komplet 360° fedtsugning og shaping af mave og ryg.
39.000,-
49.000,-
 
Nyhed på Mylooks
Slank og harmonisk figur: Bliv fedtsuget, lige hvor du ønsker!
Vi er stolte over at kunne tilbyde dig dette helt unikke tilbud i samarbejde med én af Danmarks mest eksklusive klinikker i hjertet af København! Nu kan du komme af med de genstridige deller og fedtdepoter én gang for alle.
18.000,-
20.500,-
 
89 anmeldelserstarstarstarstarstar
Forårstilbud på Maveballon i Aarhus
Mylooks og Capio CFR går foråret i møde med et fantastisk tilbud på fedmebehandling med maveballon!
16.800,-
20.000,-
 
Nyhed på Mylooks
Yes! Slå øjnene op til et friskere look med øjenlågskirurgi
Vi er stolte over at kunne tilbyde dig dette helt unikke tilbud i samarbejde med én af Danmarks mest eksklusive klinikker i hjertet af København!
9.000,-
10.000,-
 
Nyhed på Mylooks
Brystforstørrelse Med Implantater På Eksklusiv Klinik I Hjertet Af København
Vi er stolte over at kunne tilbyde dig dette helt unikke tilbud i samarbejde med én af Danmarks mest eksklusive klinikker i hjertet af København!
30.800,-
34.600,-
 
Nyhed på Mylooks
Helt naturligt: Brystforstørrelse med eget fedt
Det er lidt af et drømmescenarie. Vi har nemlig fået en unik aftale med nogle af Sveriges dygtigste og bedst anmeldte plastikkirurger. På det topmoderne Estetikcentrum i Malmø – kan du være sikker på en nænsom behandling med et godt resultat.
31.900,-
32.835,-
 
Nyhed på Mylooks
Go J-Lo: Brazilian Butt Lift med dit eget fedt!
Så skal der vrikkes! Med dette tilbud har vi skaffet dig en unik mulighed for at få forstørret dine balder – endda helt uden implantater. Det er selvfølgelig nogle af Sveriges bedst anmeldte plastikkirurger på Estetikcentrum, der kommer til at foretage det skånsomme indgreb.
37.900,-
39.334,-
 
Nyhed på Mylooks
Næseoperation på 1. klasse i Malmø
Vi har fået en ny aftale i hus med Estetikcenturm i Malmø, hvis team af anerkendte specialister aldrig går på kompromis med kundetilfredshed. Læg komplekserne på hylden og genvind din selvtillid med en ny næse.
35.900,-
42.944,-
 
Nyhed på Mylooks
Farvel til Alderstegn: Ansigtsløft hos Estetikcentrum i Malmø
Kom af med alderstegn og føl dig ung igen! Vi har lavet en super deal med svenske Estetikcentrum som lige nu tilbyder dig et ansigtsløft, til drømmepris!
41.299,-
50.867,-
 
Nyhed på Mylooks
Få en Smukkere og Mindre Barm hos Estetikcentrum i Malmø
Sommer, sol, varme, strand er lige om hjørnet - er du klar til at hoppe i bikinien? Vi har lavet en super deal med svenske Estetikcentrum som lige nu tilbyder dig en brystreduktion, til drømmepris!
25.499,-
32.836,-
 
21 anmeldelserstarstarstarstarstar
Yngre Udseende: Ansigtsløft hos International Topkirurg
Vi har lavet en unik aftale med Dr. Özge Ergün, som er én af verdens mest populære plastikkirurger. Nu kan du som dansker blive behandlet på hans luksusklinik i Istanbul og få dit ansigt formet i hans kyndige hænder.
34.999,-
40.000,-
 
21 anmeldelserstarstarstarstarstar
Få Din Krop Tilbage: Mommy Makeover i Trygge Rammer
Vi har lavet en unik aftale med Dr. Özge Ergün, som er én af verdens mest populære plastikkirurger. Nu kan du som dansker blive behandlet på hans luksusklinik i Istanbul og få dine bryster og mave formet I hans kyndige hænder.
41.799,-
55.000,-
 
21 anmeldelserstarstarstarstarstar
Få din hårpragt tilbage: Hårtransplantation med FUE-teknik og PRP!
Nu kan få en hårtransplantation i luksusklassen hos den eftertragtede og ISHRS-certificerede plastikkirurg, Dr. Özge Ergün. Og prisen? Ja, den er hårrejsende billig!
15.999,-
20.000,-
 
21 anmeldelserstarstarstarstarstar
Kombiner klinikbesøget og ferien: Få en ny, flot næse i Tyrkiet!
Vi har lavet en unik aftale med Dr. Özge Ergün, som er én af verdens mest populære plastikkirurger med speciale i næsekirurgi. Nu kan du som dansker blive behandlet på hans luksusklinik i Istanbul og få din næse formet I hans kyndige hænder.
19.399,-
28.999,-
 
Nyhed på Mylooks
Opløftende forårstilbud: Få fyldige, faste bryster hos Estetikcentrum i Malmø
Sommer, sol, varme, strand er lige om hjørnet - er du klar til at hoppe i bikinien? Vi har lavet en eksklusiv aftale med svenske Estetikcentrum og kan derfor lige nu tilbyde dig et super forårstilbud på brystløft og brystforstørrelse med mentor implantater!
39.990,-
45.828,-
 
Nyhed på Mylooks
Bikiniklar, sådan: Brystforstørrelse eller udskiftning med Mentor
Sommer, sol, varme, strand er lige om hjørnet - er du klar til at hoppe i bikinien? Vi har lavet en super deal med svenske Estetikcentrum som lige nu tilbyder dig brystforstørrelse med mentor implantater, til drømmepris!
29.990,-
32.836,-
 
Nyhed på Mylooks
Boost volumen: Få smukke, fyldige læber med Juvéderm i København!
Vi har lavet en unik aftale med de dygtige læger hos Contourklinikken, som er eksperter i filler og botox. Derfor kan vi lige nu tilbyde dig dette helt unikke og fantastiske tilbud på Juvéderm ultra 3!
2.000,-
2.700,-
 
Nyhed på Mylooks
Få et yngre og friskere look med Botox i København!
Vi har lavet en unik aftale med de dygtige læger hos Contourklinikken. Med sikker hånd får du med ganske små prik dit friske, venlige look tilbage – helt uden kirurgiske indgreb.
1.100,-
1.750,-
 
54 anmeldelserstarstarstarstarstar
Få et yngre og friskere look med Botox i Aarhus!
Vi fortsætter med succesklinikken by Malling & Jensen i hjertet af Aarhus. Lige nu får du med ganske små prik dit friske, venlige look tilbage – helt uden kirurgiske indgreb.
1.400,-
1.500,-
 
54 anmeldelserstarstarstarstarstar
Wow: Få smukke og fyldige læber med Juvéderm i Aarhus!
I samarbejde med den eksklusive kosmetiske klinik by Malling & Jensen i Aarhus, kan vi nu tilbyde dig dette helt unikke tilbud på Juvéderm
2.400,-
2.500,-
 
Premiumsponsorer
Visa/Dankort Visa Visa Electron MasterCard Maestro

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.

Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.