Mylooks anbefaler disse tilbud

Nyhed på Mylooks
Kombiner klinikbesøget og ferien: Få en ny, flot næse i Tyrkiet!
Vi har lavet en unik deal med KirurgiRejser, som er Danmarks største og ældste rejsebureau der tilbyder kirurgi i udlandet! I samarbejde med Acibadem Healthcare Group tilbyder de dig lige nu næseoperation i Tyrkiet, til en suveræn billig pris.
21.995,-
23.000,-
schedule Tilbuddet slutter om 3 dage
Nyhed på Mylooks
Opløftende sommertilbud: Få fyldige, faste bryster hos Estetikcentrum i Malmø
Sommer, sol, varme, strand er lige om hjørnet - er du klar til at hoppe i bikinien? Vi har lavet en eksklusiv aftale med svenske Estetikcentrum og kan derfor lige nu tilbyde dig et super sommertilbud på brystløft og brystforstørrelse med mentor implantater!
39.990,-
43.000,-
schedule Tilbuddet slutter om 3 dage
Nyhed på Mylooks
Klar til vægttab: Maveballon i trygge rammer
Kom på behandlingsrejse med Danmarks største og ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet! Vi har lavet en super deal med KirurgiRejser og Mediterraneo Hospital i Grækenland og kan derfor lige nu tilbyde dig fedmebehandling med maveballonen til en helt eksklusiv pris.
14.995,-
19.950,-
schedule Tilbuddet slutter om 3 dage
Nyhed på Mylooks
Varigt vægttab: Fedmeoperation i trygge rammer
Kom på behandlingsrejse med Danmarks største og ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet! I samarbejde med Mediterraneo Hospital i Grækenland, tilbyder KirurgiRejser dig lige nu et stort varigt vægttab til en lille pris.
37.999,-
48.995,-
schedule Tilbuddet slutter om 3 dage
Nyhed på Mylooks
Boost volumen: Få smukke, fyldige læber med Juvéderm i København!
Vi har lavet en unik aftale med de dygtige læger hos Contourklinikken, som er eksperter i filler og botox. Derfor kan vi lige nu tilbyde dig dette helt unikke og fantastiske tilbud på Juvéderm ultra 3!
1.850,-
2.700,-
schedule Tilbuddet slutter om 10 dage
Nyhed på Mylooks
Bliv sommerklar! Brystforstørrelse med implantater på luksusklinik i Litauen
Foråret er endelig kommet og sommeren er lige om hjørnet - men er du klar til at hoppe i bikinien? KirurgiRejser og BMP Klinik i Litauen hjælper dig sommerklar, med et super forårstilbud på brystforstørrelse med implantater.
17.750,-
26.000,-
 
Nyhed på Mylooks
New look: Brystløft med implantater på luksusklinik i Litauen
KirurgiRejser er Danmarks største og ældste rejsebureau, som tilbyder kirurgi i udlandet! I samarbejde med BMP Klinik i Litauen tilbyder de dig lige nu brystløft med implantater til en opløftende pris.
24.995,-
33.000,-
 
Nyhed på Mylooks
Få din hårpragt tilbage: Hårtransplantation med FUE-teknik til spotpris!
KirurgiRejser er Danmarks største og ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet! I samarbejde med Acibadem Healthcare Group tilbyder de dig lige nu hårtransplantation med FUE-teknik i Tyrkiet, til en hårrejsende billig pris.
16.995,-
39.995,-
schedule Tilbuddet slutter om 3 dage
Nyhed på Mylooks
Tandlæge i Polen med kørsel og dansk guide: Du sparer over 50 %
Vi har lavet en unik aftale med én af Europas bedste tandklinikker. I Stettin i Polen står dygtige specialtandlæger klar til at give dig en tandbehandling i international topklasse.
GRATIS!
450,-
 
Nyhed på Mylooks
Wow: Få smukke og fyldige læber med Juvéderm i Odense!
I samarbejde med eksklusive klinik Aesthetica i Odense, kan vi nu tilbyde dig dette helt unikke tilbud på Juvéderm luksus-filler.
2.499,-
3.000,-
schedule Tilbuddet slutter om 10 dage
Nyhed på Mylooks
Få et yngre og friskere look med Botox i Odense!
Vi har lavet en unik aftale med den eksklusive Clinic Aesthetica i Odense. Med sikker hånd får du med ganske små prik dit friske, venlige look tilbage – helt uden kirurgiske indgreb.
1.499,-
2.000,-
schedule Tilbuddet slutter om 10 dage
45 anmeldelserstarstarstarstarstar
Slank og harmonisk figur: Fedtsugning på 1. klasse i Aarhus eller København
Gennem en unik aftale med nogle af Danmarks bedst anmeldte plastikkirurger, kan du nu komme af med de genstridige deller og fedtdepoter én gang for alle.
13.999,-
16.800,-
 
45 anmeldelserstarstarstarstarstar
Helt naturligt: Brystforstørrelse med eget fedt i København eller Aarhus
Det er lidt af et drømmescenarie. Vi har nemlig fået en unik aftale med nogle af Danmarks dygtigste og bedst anmeldte plastikkirurger. På det topmoderne OPA Privathospital – enten i Aarhus eller København – kan du være sikker på en nænsom behandling med et godt resultat.
27.999,-
38.800,-
 
45 anmeldelserstarstarstarstarstar
Go J-Lo: Brazilian Butt Lift med dit eget fedt!
Så skal der vrikkes! Med dette tilbud har vi skaffet dig en unik mulighed for at få forstørret dine balder – endda helt uden implantater. Det er selvfølgelig nogle af Danmarks bedst anmeldte plastikkirurger, der kommer til at foretage det skånsomme indgreb.
27.999,-
40.000,-
 
45 anmeldelserstarstarstarstarstar
Harmonisk brystløft i trygge rammer: København eller Aarhus
Vi har igen lavet en unik aftale med nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne plastikkirurger. Vælg OPA Privathospital i København eller Aarhus for et et smukt og sikkert brystløft.
13.999,-
16.800,-
 
45 anmeldelserstarstarstarstarstar
Yes! Slå øjnene op til et friskere look med øjenlågskirurgi
En fantastisk aftale med Danmarks førende team af plastikkirurger giver dig nu mulighed for at få løftet dine tunge øjenlåg og slippe af med trætte poser under øjnene.
7.999,-
9.800,-
 
147 anmeldelserstarstarstarstarstar
Brystforstørrelse på 1. klasse i København eller Aarhus
Der har længe været udsolgt, men med en ny afdeling i Aarhus og et endnu stærkere hold af kirurger, er vi nu endelig tilbage med denne unikke aftale om en brystforstørrende operation hos én af Danmarks førende klinikker, Printzlau Privathospital.
25.900,-
33.700,-
schedule Tilbuddet slutter om 5 dage
Nyhed på Mylooks
Få et yngre og friskere look med Botox i København!
Vi har lavet en unik aftale med de dygtige læger hos Contourklinikken. Med sikker hånd får du med ganske små prik dit friske, venlige look tilbage – helt uden kirurgiske indgreb.
945,-
1.750,-
schedule Tilbuddet slutter om 10 dage
147 anmeldelserstarstarstarstarstar
Næseoperation på 1. klasse i København
Vi har fået en ny aftale i hus med Printzlau Privathospital, hvis team af anerkendte specialister aldrig går på kompromis med kundetilfredshed. Læg komplekserne på hylden og genvind din selvtillid med en ny næse.
28.999,-
35.800,-
 
53 anmeldelserstarstarstarstarstar
Få et yngre og friskere look med Botox i Aarhus!
Vi fortsætter med succesklinikken by Malling & Jensen i hjertet af Aarhus. Lige nu får du med ganske små prik dit friske, venlige look tilbage – helt uden kirurgiske indgreb.
1.450,-
1.950,-
schedule Tilbuddet slutter om 10 dage
Nyhed på Mylooks
Få et nyt syn uden briller og linser på international topklinik
Gennem en unik aftale med danske KirurgiRejser og den førende europæiske øjenklinik Kaskaluglo Eye Hospital i Tyrkiet, kan du nu få et nyt fantastisk syn uden briller og linser
9.995,-
10.995,-
 
53 anmeldelserstarstarstarstarstar
Wow: Få smukke og fyldige læber med Juvéderm i Aarhus!
I samarbejde med den eksklusive kosmetiske klinik by Malling & Jensen i Aarhus, kan vi nu tilbyde dig dette helt unikke tilbud på Juvéderm
2.490,-
2.950,-
schedule Tilbuddet slutter om 10 dage
Visa/Dankort Visa Visa Electron MasterCard Maestro

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.

Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.
Spar op til 50 % på plastikkirurgi

Sidste år hjalp vi over 80.000 danskere med at finde deres klinik.

email
Tjek din mail!

Kig i din indbakke efter en mail fra os. Klik på linket i mailen for at færdiggøre tilmeldingen. Modtager du ikke noget?

Tip! Følg os også på facebook eller insta for at få endnu flere eksklusive tilbud

Gå ikke glip af eksklusive tilbud!

Følg os på facebook eller insta og få adgang til helt unikke deals, på fx Botox, Fillers og Laserbehandling.