Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Hårtransplantation Vil have fue- hårtransplatationflag

1k visninger

3 svar

 • Avatar of ny2014
  0
  4

  Vil have fue- hårtransplatation

  Jan 2014

  Hej alle sammen

   

  Er der nogen der har erfaringer fra udlandet? jeg vil rigtig gerne have lavet en fue-operation af mine tindinger.

  Jeg har ikke råd til at få lavet det her i Dk, og har læst på diverse forums at der er mange steder i udlandet at det kan laves til 3del af prisen herhjemme

  Avatar of viggo10
  0
  3
  Jan 2014

  Hej Ny2014

  Jeg overvejer også at få lavet en operation,jeg er 23 og har desværre en måne på ca 5cm,  min onkel skal afsted til februar, han tager til Budapest fordi han kender en som bor dernede og han har hjulpet med at finde en klinik han kan stå inde for. Min onkel havde undersøgt det danske og svenske marked, og der er helt sikkert noget at spare ved at tage østpå, nok halv pris, det kommer til at koste ham 37000 for 5000 hår, incl flybillet og hotel 😉
  Ser lige hvordan det går med ham inden jeg beslutter mig for noget

  Avatar of Martin, Mylooks.dk
  109
  284

  Hey!

  Hvis I ikke allerede har gjort det, så tilmeld jer vores VIP-liste. Der vil på et tidspunkt også komme en god deal ud på hårtransplantation!

  Venlig hilsen
  Martin, Mylooks.dk


  “We can never judge the lives of others, because each person knows only their own pain and renunciation. It's one thing to feel that you are on the right path, but it's another to think that yours is the only path" Citat: Paulo Coelho.
  Avatar of Martin, Mylooks.dk
  109
  284

  VIP Deals:

  https://mylooks.dk/produkt/verdenskendt-klinik-giver-dig-h%C3%A5ret-tilbage/


  “We can never judge the lives of others, because each person knows only their own pain and renunciation. It's one thing to feel that you are on the right path, but it's another to think that yours is the only path" Citat: Paulo Coelho.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.