Fora Off topic – Alt muligt andet VIL DU MEDVIRKE I EN DOKUMENTARFILM?flag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of jagaak
  0
  1

  VIL DU MEDVIRKE I EN DOKUMENTARFILM?

  20. oktober

  Vi leder efter to personer til at medvirke i vores dokumentar om plastikkirurgi. Videoen vil fokusere på, hvorfor du har valgt at få foretaget kosmetiske procedurer, og hvad det har betydet for dit forhold til din krop.

  .

  OM DIG

  Vi leder efter personer, som har fået foretaget kosmetiske indgreb i fortiden. Vi leder efter en, som er meget glad for sine indgreb og gerne vil have lavet mere.

  Vi leder også efter en, som ønsker at vende processen om og få taget implantater/fillers ud.

  Vi har ingen præferencer i forhold til, hvilken behandling du skal have foretaget – alle er velkommen!

  Du skal have foretaget en – eller flere – kosmetiske behandlinger i november måned, og du skal være villig til at lade os og kameraet følge med i den proces. Det betyder, at du skal være okay med at vise din krop frem på kamera, så man som seer kan følge med i udviklingen og procedurerne fysisk. Vi vil også meget gerne filme selve indgrebet, såfremt det er okay med dig og din læge.

  Som en del af dokumentaren vil vi også gerne interviewe dig om dine tanker om plastikkirurgi på kamera, så det er vigtigt, at du er åben og reflekteret om emnet.

  Du kommer til at spille en stor rolle i vores dokumentar, så vi vil gerne bruge en del tid sammen med dig – omkring fem halve dage fordelt i løbet af november afhængigt af, hvornår dine behandlinger er planlagt.

  .

  OM OS

  Vi er Maria (fra Danmark), Janê (fra Danmark) og Jae-Hoon (fra Sydkorea). Vi studerer sammen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Da en af os er udvekslingsstuderende, vil al kommunikation og interviews som udgangspunkt foregå på engelsk. Vi er supersøde og altid smilende.

  .

  OM DOKUMENTAREN

  Dokumentaren kommer til at vare 12-15 minutter og have fokus på din (og en anden kvindes) historie med plastikkirurgi. Selvom vi er studerende, bliver filmen offentliggjort på youtube – og du er selvfølgelig velkommen til at dele den. Vi kommer til at producere filmen i løbet af november måned, og det er derfor vigtigt, at du har tid og lyst til at blive filmet af os netop i den tidsperiode.

  .

  ER DET DIG, VI LEDER EFTER, ELLER HAR DU SPØRGSMÅL TIL DOKUMENTAREN?

  Så kontakt os på:

  Mail: mastda@dmjx.dk / jagaak@dmjx.dk / 26167@dmjx.dk

  Telefon: 22 57 58 10 / 22 55 03 40 / 91 96 50 39

  Log ind for at se 1 billede

  • Dette emne blev ændret 3 måneder, 1 uge af Avatar of jagaak jagaak.
  • Dette emne blev ændret 3 måneder, 1 uge af Avatar of jagaak jagaak.
  • Dette emne blev ændret 3 måneder, 1 uge af Avatar of jagaak jagaak.
  • Dette emne blev ændret 3 måneder, 1 uge af Avatar of jagaak jagaak.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.