Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Vil du fortælle…flag

2.1k visninger

0 svar

 • Avatar of Gæst
  14
  16k

  Vil du fortælle...

  Jan 2005

  …din historie.
  Jeg er journalist og arbejder for øjeblikket på en artikel om kosmetiske operationer. Artiklen skal bringes i et specialtillæg for mennesker over 50 år til Morgenavisen Jyllands-Posten. Temaet er forkælelse og artiklen har fokus på det stigende antal af seniorer, som opfylder en gammel drøm om at få rettet op på kroppen eller bare er trætte af at kroppen har ændret sig.
  Vi kan love fuld anonymitet – men hvis du vil fortælle din historie åbent er det selvfølgelig også OK.

  Kontakt journalist, Vivienne Kallmeyer
  Mediegruppen Horisont
  vivienne@horisont.dk

Emnet 'Vil du fortælle…' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.