Fora Brystoperation Ventetid – Amalieklinikken Bfoflag

0 visninger

4 svar

 • Avatar of ElizaNielsen
  0
  5

  Ventetid - Amalieklinikken Bfo

  10. January

  Hej piger!

  Jeg har nu taget beslutningen om at jeg vil få lavet en bfo ved Amalieklinikken, da jeg synes de er rigtig dygtige! Jeg vil så bare lige høre jer der har fået lavet bfo ved dem, hvor lang ventetiden ca er på at komme til selve operationen, og hvor længe der ca går fra man bestiller tid til man kan få en forundersøgelse? 😁🌸

   

  Avatar of Ab42
  0
  2
  15. January

  Hej hej.

  Jeg fik en tid til FU ca 14 dage efter jeg ringede.

  Til FU bestilte jeg tid til OP til 4 uger efter. Altså stort set ikke nogen ventetid.

  Fik min bfo den 7.1. Så det er en uge siden 😊

  Avatar of yazz
  0
  4
  22. January

  Hej piger,

  Hvem har I valgt af kirurgerne fra Amalie klinikken og hvorfor? Jeg skal selv til FU i Malmø hos citadell men vil også til en FU på Amalie klinikken men synes det er svært at vælge hos hvem🙄

  Avatar of Ab42
  0
  2
  2. February

  Hej yazz

  Jeg valgte ikke selv den kirurg jeg kom til fu hos.

  Men jeg var hos JJE og han rådede mig til den løsning der var bedst for mig på en meget kompetent måde. Jeg er 42 og efter 3 gange amninger, var der ikke så mange andre alternativer end dual plane. Det er nu næsten 4 uger siden  min bfo og jeg er mere øm og handicappet end jeg havde regnet med. Jeg håber stadig at jeg vågner en morgen uden smerter og muskelspændinger.

  Men for at vende tilbage til dit spørgsmål, så var jeg glad for ikke at skulle vælge. 😊

  Avatar of Frejahh
  2
  10
  8. February

  Jeg fik Jens Jørgen, valgte ikke selv men var tilfreds. Jeg fik en tid til FU 5 dage efter jeg ringede, og så gik der 3,5 uge til jeg blev opereret.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.