Fora Brystoperation Urenheder efter bfo??flag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of ElisaS
  0
  7

  Urenheder efter bfo??

  Jul 2020

  Det er nu ved at være 3 uger siden jeg fik min bfo, og er begyndt at få virkelig meget urenheder og bumser ved begge bryster

  Nogen der har oplevet det samme og er det almindeligt nok? :/

  • Dette emne blev ændret 2 år, 2 måneder af Avatar of ElisaS ElisaS.
  • Dette emne blev ændret 2 år, 2 måneder af Avatar of ElisaS ElisaS.
  Avatar of Malouhoeegh
  0
  1
  Jul 2020

  Jeg har også få urenheder på mine bryster, de går væk efter noget tid, mine er snart 3 uger gamle :))


  450ml Motiva full profil og stort brystløft, AK Nygart Aarhus lavet af Jens Bengaard
  Avatar of Frejahh
  5
  29
  Aug 2020

  Jeg fik også voldsom uren hud. Tænker det er fordi at porerne også bliver udvidet fra start. Mine blev i hvertfald meget større og tydeligere end normalt. Så kan der nemmere samle sig snavs i, som giver urenheder ? mit er også forsvundet nu. Det 6 måneder siden

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.