Fora Hjælp og support Tuberøse brysterflag

67 visninger

1 svar

 • Avatar of Sille125
  0
  2

  Tuberøse bryster

  Feb 2018

  Hej piger. Nogle herinde der kan bedømme hvor vidt mine bryster vil gå ind under tuberøse?

  Jeg har været ved egen læge, som bestemt ikke mener de er, og vil ikke sende henvisning. Jeg er meget meget ked af dem, og jeg ville helt sikkert bedømme dem som værende tuberøse. Jeg ser kun meget ekstreme eksempler når jeg kigger på google, så måske nogle ved mere end jeg, måske min læge har ret. I mine øjne er de bare ikke normale.

  Nogle med noget erfaring inde for dette?

  Ligger selfølgelig billeder op, så snart der kommer noget respons på mit opslag. På forhånd tak piger!

  Avatar of Stlo
  11
  55
  Mar 2018

  Jeg må indrømme at jeg ved slet ikke hvad tuberøse bryster er. Jeg har selv lige været til  forundersøgelse og fandt ud af at min brystkasse simpelthen er skævvredet, det anede jeg ikke. Og ingen læger har fortalt mig det. Hvis ikke jeg havde bestilt den forundersøgelse, havde jeg slet ikke fået sat ord på. Kan kun anbefale dig at få en plastikkirurg til at undersøge dig. Det endte i øvrigt med at jeg bestilte en operationstid med det samme.


  BFO 18. April 2018. Nygart privathospital. Kirurg Anders Ulrik. Runde M+ under muskel. HØ 275 ml, VE 250 ml. 65A før BFO som ikke kunne fyldes ud, efter BFO 70C /70D alt efter mærke.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.