Fora Brystoperation Tuberøse bryster – opereres igen efter 12 år?flag

2 visninger

0 svar

 • Avatar of rioroller
  0
  1

  Tuberøse bryster - opereres igen efter 12 år?

  23. september

  Hej alle

  Jeg er desværre én af de uheldige med tuberøse bryster. Da jeg var 18 gik jeg igennem forløb ved det offentlige og fik opereret begge bryster med flot resultat. Venstre bryst blev dog re-opereret noget tid efter pga. Asymmetri.

  Her 12 år efter sidder jeg nu igen med et forfærdeligt udgangspunkt. Da jeg blev opereret sidst fik jeg at vide jeg skulle forvente at skulle opereres igen med jævne mellemrum resten af livet, fordi det tuberøse titter frem med alderen og man har større acceleration af “hængebrystet” end normalt.

  Inden jeg foretager mig en masse osv. Vil jeg blot høre om nogen herinde har været ude for det samme; at skulle opereres igen efter flere år pga. Det er tilbagevendende?

  Jeg overvejer helt at droppe den offentlige vej, fordi jeg tvivler på jeg vil få det resultat jeg ønsker. Jeg vil gerne have mere fylde osv. I og netop fordi det er offentligt korrigere de jo blot og ændre ikke størrelse osv. Synderligt.

  Men lad mig høre hvad I tænker derude, håber virkelig nogen kan hjælpe ?!

  På forhånd tusind tak for jeres tid og gode hjælp, som altid.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.