Fora Brystoperation Tuberøse bryster operation med egen fedtflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of 31vr
  0
  1

  Tuberøse bryster operation med egen fedt

  22. maj

  Hej.

  Jeg har tuberøse bryster  og har fået henvisning fra min læge til det offentlige. Jeg har undersøgt en del om denne misdannelse og læst at en rigtig god metode er at bruge eget fedt i stedet for implantater. Jeg er ikke interesseret i at få implantater da jeg ikke kan lide tanken om noget fremmet i min krop.

  Jeg vil gerne høre om der er nogen der har erfaring med at få rettet tuberøse bryster med eget fedt og om det er noget som man kan få igennem det offentlige, hvis jeg bliver så heldig at blive godkendt?

  Jeg har overvejet om implantater kunne være en idé i en kort periode, for at udvide brystet og forme dem, for så at få dem taget ud og fyldt op med eget fedt. Jeg kan godt leve med at de ikke bliver meget større end de er, bare de har en normal form.

  Vil I dele jeres erfaringer, hvad I har fået lavet og hvor og gerne før og efter billeder?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.