Fora Brystoperation Tuberøse bryster – BFOflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Ann-ta
  0
  1

  Tuberøse bryster - BFO

  10. september

  Jeg har længe været ked af mine bryster, og har nu været til forundersøgelse. Inden da var jeg fast besluttet på operationen, men fik den nedslående besked, at jeg har tuberøse bryster, og at jeg derfor skulle være klar over, at risikoen for et “dårligt” resultat er ret stor. Jeg blev fortalt, at jeg enten kunne ende med pæne bryster, firkantede bryster eller – værst af alt – en dobbeltfold. Jeg er derfor blevet i tvivl om jeg ønsker operationen. Jeg har små bryster, og jeg vil vildt gerne have mere fylde. Men vil jeg have grimmere bryster end jeg har i forvejen?

  Derfor vil jeg høre, om der er nogle herinde, der har erfaring med tuberøse bryster og BFO?

  Kirurgen ville gå nænsomt til værks, og ikke lave dem så store (215-225 ml). Dråbeformede, moderat profil og udenpå musklen. Hun mente, at vi på den måde tager alle forholdsregler.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.