Fora Brystoperation Tuberøse bryster – BFOflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Ann-ta
  0
  1

  Tuberøse bryster - BFO

  10. september

  Jeg har længe været ked af mine bryster, og har nu været til forundersøgelse. Inden da var jeg fast besluttet på operationen, men fik den nedslående besked, at jeg har tuberøse bryster, og at jeg derfor skulle være klar over, at risikoen for et “dårligt” resultat er ret stor. Jeg blev fortalt, at jeg enten kunne ende med pæne bryster, firkantede bryster eller – værst af alt – en dobbeltfold. Jeg er derfor blevet i tvivl om jeg ønsker operationen. Jeg har små bryster, og jeg vil vildt gerne have mere fylde. Men vil jeg have grimmere bryster end jeg har i forvejen?

  Derfor vil jeg høre, om der er nogle herinde, der har erfaring med tuberøse bryster og BFO?

  Kirurgen ville gå nænsomt til værks, og ikke lave dem så store (215-225 ml). Dråbeformede, moderat profil og udenpå musklen. Hun mente, at vi på den måde tager alle forholdsregler.

  Avatar of Mialine12345
  7
  142
  2. oktober

  Hej Ann-ta. Jeg har milde tuberøse bryster, og jeg skal snart under kniven for 3. gang. Første gang fik jeg 300 ml (motiva ergonomix, demi profi). Der manglede en masse fylde under, fordi mit naturlige bryst manglede en masse fylde under. Ens udgangspunkt har enormt meget at sige. Så fik jeg en fedtransplantation til fylde under brystet, for at se om det kunne fikse det. Det kunne det ikke, og jeg har nærmest et hak under brystet, fordi min brystvorte med tuberøse karistika stikker så meget ud. Derudover havde det ene implantat ikke sat sig helt som det skulle, og det skal rykkes længere ned. Derfor skal de nu udskiftes til nogle større, motiva ergonomix 425 ml full, for at få mere fylde nedadtil. Jeg er selvfølgelig ked af det har været sådan en omgang, men det er bedre end hvordan jeg så ud før. Når alt dette er sagt, så stol på din kirug, det bliver sikkert pænt. Mit udgangspunkt har haft enormt meget at sige for mit resultat, jeg ved jo ikke hvordan du ser ud.

  Mine bryster er bestemt ikke grimme, men de mangler fylde under, og så har jeg selv nogle meget tuberøse brystvorter, som “ødelægger” resultatet, hvorfor de skal gøres mindre. J

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.