Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Abdominalplastik (maveplastik) Træning efter sammensyning af mavemuskler !?flag

59 visninger

1 svar

 • Avatar of Sommersky83
  0
  2

  Træning efter sammensyning af mavemuskler !?

  Mar 2018

  Jeg har fået vide at jeg må starte træning  efter 8 uger, med støtte af mavebæltet – men jeg er i tvivl om hvor meget jeg må belaste ? jeg kan sagtens lave sit ups nu, men tør ikke presse mig selv med det – er her mon nogen der ved lidt om det ? Kan mavemusklerne godt dele sig igen?  de var ikke vildt delte inden, og føler mig ret “hel” allerede..

  Jeg plejede at gå til Pump. træning med vægte og en masse squats, ville i turde hoppe på et hold efter 8 uger? selvf. ikke med fuld vægt på til at starte med..

  Mvh.

  Avatar of MrsMary
  0
  2
  29. January

  Situps må du SLET ikke lave med delte mavemuskler! Nogensinde. Du gør det kun værrer.

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.