Fora Brystoperation Symmastiaflag

1 visninger

3 svar

 • Avatar of Sasfra
  0
  3

  Symmastia

  5. september

  Jeg har fået en brystforstørrelse i maj måned i år. Jeg har fået ret tydelig symmastia og det kunne kirurgen i dag bekræfte til min kontrol. Hun erkender, at hun må have løsnet for meget væv og opererer derfor om. Jeg er både ked af det og lidt vred over, at skulle gennem en operation og sygemelding igen. Har nogen af jer erfaring med, at trække sådan en sag gennem Patientklagenævnet, så man i det mindste kan få dækket det tabte ferie, som jeg er nødt til at bruge på en re-operation? Øv jeg er så træt af det!

   

  Avatar of kitkat
  1
  45
  8. september

  Hej Sasfra,

  Jeg har desværre ikke erfaring med det, men tror ikke rigtigt man kan klage hvis de tilbyder at gøre det om, desværre. Har selv fået (ensidet) symmestia efter min operation i maj. Er også blevet tilbudt reop, men min kirurg siger at han ikke kan sy sammen ind mod midten, så er ikke sikker på om det overhoved bliver bedre.

  Ved du, hvad din kirurg vil gøre i dit tilfælde?


  BFO, Alaris Hamlet, Bo Jønsson, 6. maj 2019
  BFO forundersøgelse, Alaris Hamlet Parken, 25. april 2019
  BFO forundersøgelse, Citadel, 23. april 2019
  Næseoperation Louisa Grymer, januar 2011
  Avatar of Sasfra
  0
  3
  16. september

  Jeg har været nede ved min privatpraktiserende læge nu og hun mener bestemt jeg skal forsøge at lave en klage. Så det må jeg prøve. Det værste der kan ske er, at den bliver afvist.

  Forstår ikke lige hvad ensidet symmastia ser ud? Kan du forklare det?

  Hun vil tage implantaterne ud og sy midten fast og gøre mere plads udadtil.

  Avatar of kitkat
  1
  45
  19. september

  Ja det kan aldrig skade at prøve!

  Det er hvor det kun er det ene implantat, der har rykket sig ind mod midten. 🙂


  BFO, Alaris Hamlet, Bo Jønsson, 6. maj 2019
  BFO forundersøgelse, Alaris Hamlet Parken, 25. april 2019
  BFO forundersøgelse, Citadel, 23. april 2019
  Næseoperation Louisa Grymer, januar 2011

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.