Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Sv: Sv: Til lykke KosmetiskGuide.dkflag

1.4k visninger

2 svar

 • Avatar of Gæst
  14
  16k

  Sv: Sv: Til lykke KosmetiskGuide.dk

  Jan 2005

  Hej KG!

  Ville bare lige sige til lykke med jeres nye side.. Den ser sgu godt ud. :-)

  Hilsen
  Jens

  Avatar of Gæst
  14
  16k
  Jan 2005

  Hej KG!

  Jeg vil stemme i, og ønske jer tillykke :)

  Med venlig hilsen
  Simon

  Avatar of Gæst
  14
  16k
  Jan 2005

  Aha – er siden sådan brand new?? Den skal nok blive god.. netdoktor er også god men det her er alletiders da det udelukkende omhandler kosmetiske operationer :-)

  Håber der snart vil komme mange flere…

  Hilsen LM

Emnet 'Sv: Sv: Til lykke KosmetiskGuide.dk' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.