Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Support-ven søges til næseoperationflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of miori
  0
  1

  Support-ven søges til næseoperation

  Nov 2019

  Jeg er en kvinde på 31 som skal have en næseoperation i det nye år.

  Jeg har ingen i min omgangskreds der har fået foretaget nogen form for kirurgi.
  Jeg søger derfor en der har været igennem en næseoperation, som har lyst til at følge mig gennem min første næseoperation.
  Jeg forventer ikke meget af din tid, jeg ville bare være glad for at have en at snakke lidt med, som forstår hvad man går igennem af tanker og følelser i forbindelse med sådan en operation.

   

  Venligst, Miori

  Avatar of Maja81
  0
  9
  Dec 2019

  Hej Miori,

  Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har lyst 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.