591 visninger

1 svar

 • Avatar of Valkyrie
  0
  3

  stritører

  Feb 2013

  Hej..

  Jeg skal snart ind og have opereret stritører hos stritøre kirugi i Stenløse… Han skulle bruge en metode hvor indgrebet er minimalt og man ikke skal bære turban forbinding bagefter..

  Er der nogen der har erfaringer med denne klinik?

  Vh Valkyrie…

  Avatar of Chamelia
  0
  1
  May 2014

  Hej Valkyrie,

  Jeg er nysgerrig, gik det godt med din operation – var det Michael Sorribes, som opererede dig? Jeg overvejer at få mine ører lagt ind.

  Men er hans metode virkelig bedre end den sædvanlige måde at rette ører på? Havde du smerter?

  Mange hilsener fra Chamelia

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.