96 visninger

1 svar

 • Avatar of mm1993
  36
  425

  Stram hage hvordan?

  Aug 2017

  Jeg er en ung kvinde først i 20erne som gerne vil vide hvordan man tryller sig til en stram hage. Det ligner min hage er tyk på trods af mine normale vægt 58kg 173cm så er overhovedet ikke tyk.. Hvad gør Jeg?

  Log ind for at se 2 billeder


  Fu d.27.8 kl.19 glostrup privat hospital.
  Fu: københavn plastik kirurgi 8.10
  Bfo: kbh plastik 04.12.
  Avatar of Flipflap
  2
  26
  Aug 2017

  Prøv at kontakte en klinik der laver filler behandlinger – de kan få din hage til at “skyde længere ud” … Svært at forklare, men filler kan gøre din hage mere spids, så dobbelthagen bliver strukket ud – Hvis du er på Sjælland kan jeg anbefale Maria Dam i Roskilde 🙂


  Pas på!!! Mere vil ha´ mere ;o)

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.