Fora Off topic – Alt muligt andet Størrer læber.flag

13 visninger

1 svar

 • Avatar of mm1993
  36
  425

  Størrer læber.

  Jan 2017

  20170127_193633

  Jeg har længe gået og ønsket lidt mere fylde i min overlæbe.
  Men kender i det? Jeg er i tvivl. Har jo læber fra naturens side så ville det være uforståeligt? Jeg kan virkelig ikke beslutte mig. Vil gerne og så alligevel ved ik jeg ik man burde gøre det..
  Jeg har gået med denne ubeslutsomhed i et år nu og været til to fu. What to do?

  Log ind for at se 1 billede


  Fu d.27.8 kl.19 glostrup privat hospital.
  Fu: københavn plastik kirurgi 8.10
  Bfo: kbh plastik 04.12.
  • Dette emne blev ændret 4 år, 1 måned af Avatar of mm1993 mm1993.
  • Dette emne blev ændret 4 år, 1 måned af Avatar of mm1993 mm1993.
  0
  0
  Jan 2017

  When in doubt, leave it out 😉

  Jeg synes du har meget pæne læber, men hvis du ikke er tilfreds med dem og du føler, at det ville hjælpe på det, så synes jeg du skal få dem lavet.

  Håber du finder ud af det <3

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.