Fora Brystoperation Størrelse af implantat v. BFO+løft 355/440flag

150 visninger

1 svar

 • Avatar of MH92
  0
  1

  Størrelse af implantat v. BFO+løft 355/440

  4. February

  Hej

  Jeg har været til FU På citadell og har 2 valg mellem størrelser på implantat.

  Enten 355 ml høj/full eller 440 ultra høj/course, motiva rund

  Jeg skal have stort løft samtidig, er idag 75B, 11.5 cm  bryst, 170 høj, 62 kg.

  Nogle erfaringer med disse profiler også gerne billeder af resultater.

  Jeg søger store fyldige naturlige bryster med tydelig kavalergang, vil gerne undvære bh fremover.

  Log ind for at se 1 billede

  Avatar of mibsc
  7
  22
  18. February

  Hvis du ønsker et naturligt udseende, vil jeg helt sikkert anbefale dig at vælge et anatomisk implantat, da runde giver et unaturligt look. Jeg har selv anatomiske og de er simpelthen blevet så flotte og ser naturlige ud… Ingen kan se, jeg har fået lavet bryster – og det var pointen 😉

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.