Fora Brystoperation Stadig lidt hævet på det ene brystflag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of Jelly96
  0
  2

  Stadig lidt hævet på det ene bryst

  19. oktober

  Hej, jeg fik lavet brystforstørrendeoperation for et halvt års tid siden. Jeg oplever stadig at mit venstre bryst er en smule hævet på den side mod armen og lidt foroven af brystet. Hvor længe var i andre hævet, og er det normalt at brystet stadig kan hæve? Jeg oplever også at brystet kan være lidt hårdt når jeg vågner om morgen, og i takt med at jeg kommer igang bliver det blødere.

  Avatar of Mialine12345
  7
  142
  20. oktober

  Sådan var mit venstre også. Det havde ikke sat sig som det skulle, fordi lommen nok skulle have været lavet større. Skal reopereres af den grund.

  Avatar of Jelly96
  0
  2
  17. april

  @Mialine12345 skrev:

  Sådan var mit venstre også. Det havde ikke sat sig som det skulle, fordi lommen nok skulle have været lavet større. Skal reopereres af den grund.

   

  Hej jeg tror heller ikke mit bryst har sat sig ordentlig og måske er lommen også for lille. Nu er det knap et år siden og problemet er der stadig ink. andre fysiske gener, så skal have bestilt en tid til kontrol. Jeg kan også se at det sidder højere oppe end mit højre bryst, og det gener min brystmuskel og får det til at spænde.

  hvordan så dine bryster ud før din reoperation, har du et billede jeg må se? Og er resultatet efterfølgende blevet godt?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.