Fora Brystoperation Søger billeder fra Henrik Toftflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of miasorensen95
  7
  30

  Søger billeder fra Henrik Toft

  27. marts

  Søger billeder af BFO og brystløft lavet af Henrik Toft.


  1/4- 15 - PMU bryn hos MioMio Beauty

  FU BFO 2/6 - 15- Akademikliniken hos Flemming Lauridsen. Okay mavefornemmelse Flemming anbefalede grundet symmetri at få 580 ml high profile i det største bryst, og 605 ml Allergen i det mindste bryst, men intet løft.

  FU BFO 2/6 -15 Nygart - Kari Knutsson. RIGTIG GOD mavefornemmelse. anbefalede 450HP i et største bryst + lille løft, og 500ml HP Mentor.

  FU BFO 14/6-15 Susanne Arffmann??
  FU BFO 25/6 Teres Parken - Janne Horn??

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.