537 visninger

1 svar

 • Avatar of Alaba75
  1
  1

  Snart operation Aleris Hamlet

  Apr 2015

  Hejsa og allerførst tak for alle de mange tråde jeg nu har læst, billeder der er kigget og jeres erfaringer i har valgt at dele.

  Jeg er henvist til hudreduktion, først til Roskilde Sygehus og nu videre til Aleris Hamlet i Søborg. Jeg skal have lavet en Fleur de Lis den 13. april og muligvis sammensyning af muskler.

  Selvfølgelig er jeg spændt på selve operationen, men er sikker på at den del går som det nu skal og den første tid bliver svær med smerter, træthed og en utålmodig mig 🙂

  Jeg har sygemeldt mig i 4 uger fra operationsdag og håber jeg er klar efter de 4 uger, kan læse herinde at der er forskel på hvor hurtigt man kommer sig. Mine kollegaer er heldigvis meget forstående, hvis det kræver lidt skånearbejde til en start.

  Er der nogen herinde der er opereret i Søborg og vil dele deres erfaringer med netop det sted?
  Kan læse, at det anbefales at købe et ekstra mavebælte, så det ene kan vaskes – hvor gør jeg det?

   

  Avatar of Line19
  0
  1
  27. June

  Alaba, kan se det er længe siden du er blevet opereret – er det blevet godt og hvem opererede dig?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.