Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Intimkirurgi Smerter og blødning efter operationflag

7 visninger

1 svar

 • Avatar of Anonym32
  0
  4

  Smerter og blødning efter operation

  May 2019

  Hej alle

  Jeg har i dag d 09/05 fået en kønslæbe reduktion.

  Nu svier det og er meget smertefuldt. Det bløder også meget, når jeg skal tisse er toilettet fyldt med blod bagefter. Og dupper jeg et stykke papir bliver det gennemblødt. Det er dog ikke lige så slemt når jeg bare ligger.

  Det bekymre mig, og vil høre om andre også havde det sådan, efter de blev opereret?

  Håber nogen kan hjælpe

  Avatar of Anonym32
  0
  4
  May 2019

  Hej igen, en lille opdatering. Det er nu 2 dage siden operationen. Det bløder stadig en lille smule og det hele er stadig meget hævet. Jeg vil stadig rigtig gerne høre andres erfaringer.

  Der kommer også væske ud, kan ikke finde ud af om det er fra udflåd eller såret. Synes det hele er lidt træls og håber bare det ser bedre ud om et par dage.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.