Fora Øjenoperation Slap hud og poserflag

855 visninger

2 svar

 • Avatar of Mode-pigen
  1
  44

  Slap hud og poser

  Mar 2015

  Nogen der kan anbefale et godt sted til at gå fjernet hud og poser under øjnene ?:) og som kender lidt til indgrebet.

  Avatar of Miss Lulu
  107
  862
  Mar 2015

  Jesper Thulesen hos Qura på Frederiksberg er rigtig dygtig og har lavet rigtig mange øjenoperationer.

  Avatar of Charlies
  0
  7
  Apr 2015

  Jeg er lige midt i det….:sad: Fik i torsdags fjernet hud fra øvre øjenlåg, indvendig brynløft og poser og laser under øjnene. Og det er HÅRDT synes jeg. Det har været nogle hårde dage og jeg er hævet til max. Det var en stor omgang, men fik anbefalet at få lavet det hele på en gang istedet for af flere omgange.

  Desværre vidste det sig at jeg var rigtig svær at bedøve ( brændte bedøvelse af meget hurtigt ) og skulle derfor ha rigtig meget før jeg kunne blive færdig. Ca 3 gange så meget som normalt. Hvilket også har betydning for hævelser og smerter.

  De første dage var jeg rigtig meget hævet – men det værste er helt sikkert laserhuden. Det er ubehageligt og GRIMT og man har svært ved at se at det nogensinde skal blive pænt. Nu en uge efter letter det måske lidt men jeg kan da stadig ikke gå ud og på ingen måde have makeup på.

  Svært at sige hvad det endelige resultat bliver. Jeg har fået det lavet hos Kim Julian, som har været utrolig sød, dygtig og behagelig og endvidere meget prisrimelig.

   

  I morgen skal stingene fjernes og så håber jeg det går hurtigt fremad..

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.