Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Abdominalplastik (maveplastik) Skal det se sådan her ud efter 4 uger??flag

0 visninger

3 svar

 • Avatar of Peier
  0
  2

  Skal det se sådan her ud efter 4 uger??

  Sep 2020

  Hej.

  Jeg fik en maveskindsoperation for 4 uger siden d.10 august 2020.

  Jeg er godt klar over at jeg skal give det tid, men alligevel er jeg i tvivl om det heler og udvikler sig som det skal!!

  Jeg synes at det buler meget i min sammensyning og er bange for at jeg ikke bliver flad/jævn ned mod “tissekonen”. Syns måske også at kirurgerne har trukket lige godt op!!

  Hvad siger I?

  Log ind for at se 3 billeder

  Avatar of Chahen
  1
  16
  Sep 2020

  Umiddelbart tror jeg det skal have tid, som jeg har forstået vil der være en del væske de første tre måneder som vil aftage. Jeg kan godt se det er lidt højt arret, men det ved jeg ikke om er normalt? Mon ikke du kan kontakte din kirurg, som kan svare på spørgsmålene?
  Må jeg spørge hvorhenne har du fået det lavet? Om det er en lille maveplastik og om har du fået en kombineret fedtsugning?

  Avatar of Peier
  0
  2
  Sep 2020

  Det er en stor maveplastik med sammensyning af mavemuklerne. Der er ikke for taget fedtsugning, men fjernet 690g løst hud.

  Det er foretaget på Privat hospitalet Mølholm i Vejle. Og Tak fordi du vil svare ?

  Avatar of Chahen
  1
  16
  Sep 2020

  Hvordan går det med helingen? ☺️

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.