Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Skæv næseskillevæg operationflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Mille90
  0
  2

  Skæv næseskillevæg operation

  25. januar

  Hej allesammen

  Jeg blev i tirsdags opereret for en skæv næse skillevæg, som var skyld i dårlig vejrtrækning. Jeg blev lovet at det intet kosmetisk ville ske ved min næse, og hvis der skete noget kosmetisk, ville min lille skævhed i næsen rette sig op. Jeg har fået to plader syet op, som skal fjernes på torsdag. Lige nu er jeg så ked af det, fordi min næse er blevet ret så skæv. Jeg kan selvfølgelig ikke vide om det går over når pladerne er af, men jeg kan ikke læse mig til, at det her skulle være normalt. Og da jeg ringede ind til afdelingen kunne hverken sygeplejerske eller læge sige særlig meget. Jeg synes ikke næsen er særlig hævet mere, derfor bekymrer det mig virkelig!

  Jeg har besluttet mig, at jeg i så fald må undergå en kosmetisk næseoperation, men nøj hvor er det grænseoverskridende at skulle stole på en læge igen så. Jeg ved heller ikke,h tidligt jeg kan få endnu en operation på næsen?

  Allerhelst vil jeg bare have min næse bliver sig selv igen. Jeg er så trist.

  Er der andre, som har prøvet noget lignende?

  Jeg blev iøvrigt opereret på Hillerød Hospital af en Anna Malin farö

  Mvh Michala

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.