0 visninger

1 svar

 • Avatar of Nooer
  0
  8

  Silikone gel eller plaster?

  Dec 2020

  Hejsa.

   

  Jeg vil gerne høre hvad i har bedst erfaringer med ift. Ar.

  Mit vandrette ar på maven efter abdominalplastik sidder meget højt, så jeg vil gerne have det så pænt som muligt, men silikoneplaster og gel koster jo en formue, så jeg vil gerne høre om erfaringer med hvad der fungere.

   

  Og vil det være dobbelt så godt hvis man både smører med gel og har plaster på?

   

  Mvh Anne

   

   

  Avatar of sofiebs
  0
  10
  Dec 2020

  Følger lige med her! 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.