Fora Tandbehandling Resultater og erfaringer ved hjemmetandblegning købt på nettet (til DR program)flag

447 visninger

0 svar

 • Avatar of Laura90
  0
  7

  Resultater og erfaringer ved hjemmetandblegning købt på nettet (til DR program)

  Aug 2015

  Hej!

  Jeg skriver fra programmet DR kontant.

  Siden 2012 har det været ulovligt for andre end tandlæger, at sælge tandblegningssæt i EU.

  På trods af dette, kan man stadig købe dem på nettet.

  Er der nogen der har købt disse hjemmeblegningssæt og haft dårlige erfaringer med det? Såsom skader på tænder eller bare mangel på resultater?

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.