Fora Øjenoperation Restalyne til sorte rander under øjneneflag

1.1k visninger

1 svar

 • Avatar of AngelsFallFirst
  0
  60

  Restalyne til sorte rander under øjnene

  Jan 2014

  Hej.

  Jeg er en pige på 25, der hele livet har døjet meget med sorte/mørke rander under øjnene. Nu har jeg fundet frem til at Restalyne via. den behandling der hedder Tear Through måske kan hjælpe mig med det problem. Nogen der har erfaring med dette? Og ved hvor de er gode til at lave dette?

  Kommer desuden fra Odense – og har forhørt mig lidt rundt omkring, og indtil videre er der vist ingen i Odense der udfører dette. Kan det passe?

  Vh. Maiken


  400 ml MP
  OP d. 17/1-13 hos Københavns Plastikkirurgi
  Vægt: 64 kg Højde: 177 cm
  Avatar of Babycrew
  25
  732
  Jan 2014

  http://www.qura.dk/477/juvéderm-vy-cross

  Prøv at læse dette link.. Han skulle være helt fantastisk! Det er ham der “laver” alle de kendte..
  Og så er han rigtig behagelig at snakke med..


  23/03-09 - BFO HCA 350 ml high profil ved Jens Pilegaard..
  Fra 70D til 65G

  20/08-12 - BFO Citadell 580 ml very high profil ved Peter Cosmo..
  Fra 65G til 70J

  05/10-15 - Næseplastik på Dora Hospital i Istanbul ved Fatih Dagdelen..
  Afkortet næsetippen og rettet skillevæg..

  Født 1988, 163 cm og 55 kg..

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.