Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Intimkirurgi Reduktion af indre skamlæber, umuligt i DK?flag

45 visninger

1 svar

 • Avatar of Skumpelskud13
  0
  2

  Reduktion af indre skamlæber, umuligt i DK?

  19. December

  Hej alle,

  Jeg oplever store fysiske gener grundet mine indre skamlæber og vil derfor gerne have dem opereret.

  Jeg har været gennem det offentlige i dag og kunne ikke blive tilbudt en operation, men bad om en samtale med en anden læge.

  Lægen foreslog mig at tage andre trusser på, ikke vaske mig med sæbe, heller ikke intimsæbe, og ikke barbere mig i området.

  Alt sammen ting, jeg har prøvet og uden virkning.

  Lægen nævnte desuden at der i 30% af disse indgreb opstår komplikationer efterfølgende med blandt andet kroniske smerter. Men sådan fremstår det ikke på de privathospitaler, hvor jeg tidligere har læst om dette indgreb.

  Derfor besluttede jeg mig at ringe rundt til de forskellige privathospitaler og heller ikke her, var der hjælp at hente. Jeg kan ikke finde et eneste privathospital, der udfører reduktion af indre skamlæber.

  Den ene klinik jeg snakkede med, H.C. Andersen i Odense, ville muligvis starte op med operationen igen næste år, men kunne ikke give nogen garanti.

  Det korte af det lange er, at de skal reduceres, da jeg oplever daglige fysiske gener af dem. Så hvor er det lige muligt?

   

  Avatar of Indrapigen
  0
  3
  24. June

  Jeg fik det gjort på HCA-klinikken og jeg er mega glad for at jeg fik det gjort der.. de har ikke fjernet for meget, men givet mig et naturligt resultat og arrene er rigtig pæne, næsten ikke til at se..

  Hvis jeg var dig ville jeg nok vente og se om de begynder at lave det igen, hellere det end at ende med et rigtig dårligt resultat.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.