Fora Brystoperation rækkefølgeflag

34 visninger

1 svar

 • Avatar of Maj87
  0
  6

  rækkefølge

  23. January

  Hej

  Jeg har fået at vide af en kirurg at det ville være bedst for mig at ligge implantater ind først og så 3-4 måneder efter, få et løft.. Plejer det ikke at være i omvendt rækkefølge?

  Kan dette blive et godt resultat? Jeg har tabt mig ca. 48 kg… Kan det være derfor kirurgen anbefaler dette???

  kh den tvivlsomme

  Avatar of mibsc
  7
  22
  18. February

  Jo det plejer være omvendt, men det kommer jo helt an på ens udgangspunkt. Jeg fik lavet brystløft i 2015 og fik i december 2018 lavet BFO. Men det var pga. mit udgangspunkt. Ingen kroppe er ens, så jeg ville lytte til din kirurg, han/hun er fagpersonen 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.