Fora Brystoperation AKUT HJÆLP SØGES!flag

0 visninger

0 svar

 • 0
  0

  AKUT HJÆLP SØGES!

  9. maj

  Hvad gør man når syningen for anden gang er gået op og mit implantat atter igen kan ses og på vej ud!?
  lægevagten i min region vil ikke hjælpe mig, da det er lavet i Sverige og min kirurg vil ikke se mig før han har svar på en hiv og levebeændelse test!
  Han fik åbenbart mit blod på mig ved anden operation.
  min egen læge har ikke ville tage mig seriøst da jeg gang på gang har bedt ham teste mig 😡

  Det skal siges jeg ringede til min kirurg fredag morgen – han ville ringe tilbage og ringer først sent fredag og er ret sur over han ikke hat fået svar på de test og mit lægehus lukker klokken 12:00, det vare ikke længe før alle syningerne er væk!
  Jeg har været i kontakt med en anden kirurg som ikke vil hjælpe mig medmindre jeg betaler for det og den mulighed har desværre ikke

  Jeg vil af hensyn ikke ligge billede op, da det er ret grimt.

   

   

  • Dette emne blev ændret 1 måned, 2 uger af  .
  • Dette emne blev ændret 1 måned, 2 uger af  .
  • Dette emne blev ændret 1 måned, 2 uger af  .
  • Dette emne blev ændret 1 måned, 2 uger af  .

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.