Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Øjenlågskirurgi Råd søges fra andre der har fået øjenlågsoperationflag

12 visninger

2 svar

 • Avatar of Trunte
  1
  92

  Råd søges fra andre der har fået øjenlågsoperation

  Feb 2019

  Jeg fik for 2,5 uge fjernet 12 mm hud fra øjenlågene, og har virkelig fortrudt. Syningen strammer og tynger øjnene ned både inderst og yderst. Mine øjenkroge er sådan lidt avatar agtige. Jeg har fået et andet udtryk, som desværre er mere træt/trist end før. Er der andre der kan kende dette, og som kan fortælle mig om det bliver bedre. Ved godt at jeg kan kontakte kirurgen, men han vil helt sikkert bare sige at det skal have tid. Har brug for at høre fra en, der har stået i det samme.

  Avatar of Maja@
  0
  4
  Nov 2019

  Hej Trunte

  Jeg ved ikke om du stadig ser på denne tråd. Men jeg vil høre om dine problemer er gået i sig selv igen. Jeg har nemlig præcis de samme problemer som du beskriver efter min operation

  Vh Maja

  Avatar of Tilde64
  3
  15
  29. januar

  Hej.. Jeg skal have opereret mine øvre øjenlåg i marts, og er derfor interesseret i at høre hvordan det er gået med operationerne.. Er det blevet pænere?  Og hvem opererede jer?

   

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.