Fora Brystoperation Praktisk forberedelse til BFO?flag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of jasro
  0
  1

  Praktisk forberedelse til BFO?

  18. september

  Hej alle I skønne mennesker!

  Jeg er helt ny herinde, og har fundet en masse brugbare tråde, men alligevel føler jeg, at jeg er nødt til at lave denne, da jeg ikke kan finde lignende.

  Jeg skal have min første BFO af Jens Jørgen på Amalieklinikken om præcis 16 dage  Jeg er SÅ spændt!!!
  Jeg har brug for tips til hvad man helt lavpraktisk skal forberede inden OP, da jeg bor alene, og det ville være mega ærgerligt at ende i situationer, hvor man bare tænker “pis!!”…  Hvad skal jeg huske at have med på hospitalet (til en overnatning) og hvad skal jeg have klar hjemme i egen bolig?

  Avatar of Littlemisssunshine
  6
  23
  18. september

  Jeg har skrevet et langt indlæg omkring min BFO og i den er der lidt med forberedelser. Det er et par uger gammelt 🙂

  Rengør dit hjem og klar alt dit vasketøj. Der går lang tid inden du kan det igen.

  Få alt ned i bordhøjde. Feks hvis du har en microovn højt oppe i et skab, har vigtige ting i overskabene i køkkenet, eller har tøj der hænger på en høj bøjlestang.

  Lav en masse mad på forhånd og frys ned, eller køb frysemad, så du slipper for at lave mad det næste lange stykke tid.

  Køb stort ind. Der går lang tid før du må løfte mere end en liter mælk, og så bliver det pludseligt besværligt at handle ind 😄

  Køb en gammeldags sæbebar, eller sådan en berøringsfri dispenser til håndsæbe. Jeg kunne ikke trykke ned på en almindelig håndsæbe pumpe de første par dage 😂

  Vask dit hår aftenen inden, og hav evt en tørshampoo til håret i ugerne efter. Der går et stykke tid inden du har lyst til at få armene op i den højde.

  Du skal nok sove eleveret det første stykke tid, så sørg for at have nogle gode puder til det, hvid du ikke har elevationsseng 😊 Husk at have et sengebord der står godt ift at du sover eleveret. Et hvor du ikke skal strække dig for meget for at nå ting (smertestillende, væske, mobil osv).

  Det er hvad jer lige kan komme på 😊

  En god nakkepude er guld værd, til de første uger du kun må sove på ryggen.

   

  Avatar of Solnanna
  0
  2
  15. oktober

  Hej jasro hvordan gik det med din operation?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.